De Veteranen Search Team Inzet app

Beste vrijwilliger,

Het Veteranen Search Team heeft speciaal voor haar vrijwilligers een app ontwikkeld. Met deze app kunt u de inzet alerts ontvangen via een “push” bericht. In de loop van de tijd willen we deze methode gaan gebruiken in plaats van de SMS service. Als u bij een inzet aanwezig bent dan kunt u zichzelf via uw persoonlijke QR-Code inschrijven. Deze QR-Code vindt u onderaan in het linker menu. Na het scannen van de QR-Code bent u aangemeld voor de inzet. Tevens kunt u met onze app de declaratie formulieren invullen en u kunt zich inschrijven voor de trainingsdagen.

Hoe werkt het?

  • Na het installeren klikt u in de app linksboven op het menu icoontje. (afbeelding 1)
  • Vervolgens klikt u op het vak met de tekst: LOGIN. (afbeelding 2)
  • Vul de gegevens in waarmee u bekend bent bij het VST, dus uw email adres en wachtwoord. Dit zijn dezelfde gegevens die gebruikt om in het ledengedeelte van de website te komen. Klik daarna op inloggen.(afbeelding 3)
  • Als u een inzet bericht krijgt ziet u (afhankelijk van uw toestel) rechtsboven een melding, als u daar op klikt kunt u de inzetinformatie lezen en de routeplanner starten door op het bericht te klikken. Aanvullende updates zoals “annuleer inzet, persoon aangetroffen, etc ” zullen onderaan dit inzet bericht verschijnen. Na de inzet zijn deze berichten weer weg.(afbeelding 4)
  • Wilt u meedoen aan de inzet, klikt u dan weer linksboven op het menu icoontje en kies “Aanmelden inzet”. U gaat dan naar de pagina waar u zich kunt aanmelden via een inschrijf formulier of via de besloten facebook pagina. Alleen vermelden dat u aanwezig bent a.u.b. (afbeelding 5)
  • Laat uw QR-Code zien bij aanvang inzet. (binnenkort beschikbaar voor iedere vrijwilliger) (afbeelding 6 en 7)
  • Zet uw geluid aan en geef toestemming om berichten te ontvangen. (afbeelding 8)

Onderaan dit bericht zit u de download link voor Apple en Android.

Afbeelding 1

Afbeelding 2

Afbeelding 3

Afbeelding 4

Afbeelding 5

Afbeelding 6

Afbeelding 7

Afbeelding 8