Inmiddels is de nieuwe vertrekdatum van de Buddytrail bekend, het vertrek staat gepland op zaterdag 25 september!

Dat we gaan is zeker! Als Zweden niet haalbaar blijkt te zijn dan wordt plan B in werking gezet, achter de schermen werken de teams van de buddytrail samen aan een alternatief plan.
Natuurlijk blijven we er van uitgaan dat we gewoon naar Zweden gaan, de huidige cijfers en versoepelingen ten opzichte van het Coronavirus worden gelukkig steeds gunstiger. we gaan ervoor!!

Buddytrail 2021 gaat van start!

In 4 dagen tijd rijden we met auto’s en motoren vanaf het Veteranen Instituut naar Hammarstrand, Zweden, om een bakkie te doen bij Libanon veteraan Rob Mik. De exacte route blijft top secret maar we beloven jullie dat de reis onvergetelijk wordt.

Wat kunnen we jullie wel verklappen?

We beloven prachtige routes, leuke verrassingen en heel veel lachen. Buddytrail is zeker geen sportevenement maar een very low budget roadtrip vol humor, saamhorigheid en kameraadschap.

flyer

Zweedse veterandag

Verder geven we mee dat we via Duitsland en Denemarken naar Zweden gaan en zit Rob klaar met de koffie! De volgende dag rijden we met z’n allen naar de Zweedse veteranendag in Sundsvall wat jaarlijks een groot evenement is. Op de 29ste brunchen we gezamenlijk en vindt de afsluiting van Buddytrail 2021 plaats.

Back to basic

Gedurende de reis gaan we redelijk back to basic. Dat wil zeggen, geen hotel maar campings, geen 3 gangen menu maar simpel goed voer. Mocht je toch iets luxer willen slapen kan dat maar daar zitten wel extra kosten aan verbonden.

U kunt er voor kiezen (aanrader) om nog enkele dagen op de camping bij Rob te bivakeren of via een mooie route terug te rijden naar NL. Het evenement eindigt op 39-05-2021, 13:00.

Informatie middag

Begin 2021 zal er voor de deelnemers een middag georganiseerd worden waar de deelnemers tips en tricks kunnen uitwisselen over:

  • Voertuigen
  • Uitrusting
  • Verzekeringen
  • etc

Alle team sponsoren