Buddytrail 2019 zit erop!

Bekijk hier de foto’s en filmpjes die er onderweg gemaakt worden! (deze worden zoveel mogelijk bij gewerkt)

Dag 1

Dag 2

Dag 3

De aankomst

Op 26 Mei 2019 stappen een aantal veteranen in buddyparen op een tandem en fietsen vanaf Seedorf (D) naar het Veteranen Instituut in Doorn, een rit van 360km. De buddyparen kennen elkaar al jaren. Hebben samen een uitzending gedraaid en in de jaren nadien intensief contact gehouden.

Doel van de rit is aandacht vestigen op het belang van het buddy-systeem nadat een militair de dienst verlaten heeft. Buddytrail is geen sportevenement maar een ludieke sponsortocht waar humor en kameraadschap op de eerste plaats staan. De tandems hebben hun beste tijd gehad. Met een maximaal budget van € 50,- moeten de buddyparen hun tandem aanschaffen en rijdbaar maken.
Buddytrail is geen sportevenement. 1ste worden kan niet. Het doel behalen de deelnemers gezamenlijk. 100% vastberadenheid de buddytrail binnen gestelde tijd te voltooien.

Kameraadschap en humor is de basis van het evenement.

De route is niet verkend en globaal uitgezet. Avond voor iedere etappe wordt de route gezamenlijk bepaald. Buddytrail is tevens een sponsorevenement ten behoeve van Stichting Veteranen Search Team. Alle opbrengsten van Buddytrail komen ten goede van het VST.

Waarom is het buddysysteem zo belangrijk?

Het contact met je directe collega tijdens uitzending is intens. Vaak weten buddyparen meer van elkaars karakter dan directe familie. Na een uitzending komt het met grote regelmaat voor dat het contact verwatert door diverse omstandigheden. Het is echter van groot belang dat dit contact behouden blijft. Wanneer het met de een wat minder gaat zal de ander beter begrijpen waar het probleem vandaan komt als de familie of overige vrienden/ collega’s. Daarnaast deel je met je buddy vaak een type humor en communicatiewijze die elders niet altijd begrepen wordt.

Sponsor de buddyparen!

U kunt een of meerdere buddyparen sponsoren of als sponsor op het begeleidingsvoertuig vermeld worden.

Op 01-03-2019 worden de buddyparen voorgesteld en kunt u per buddypaar sponsoren.

 

U mag uiteraard ook algemeen sponsoren. Er is geen minimum bedrag, alles is welkom.

U kunt uw donaties rechtstreeks overmaken op IBAN-nummer:

NL 64 RABO 0325448744 o.v.v. Buddytrail2019

U kunt ook via Ideal een bedrag overmaken:

[paytium name=”Veteranen Search Team Donatie met naam voor Buddy-Trail” description=”Veteranen Search Team Donatie met naam voor Buddy-Trail”]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”name” label=”Naam en Achternaam” required=”true” /]
[paytium_field type=”dropdown” label=”” options=”5,00/10,00/15,00/20,00/25,00/30,00/35,00/50,00/100,00″ options_are_amounts=”true” /]
[paytium_total /]
[paytium_button label=”Ik doneer!” /]
[/paytium]

 

 

De opbrengst van Buddytrail gaat naar: Stichting Veteranen Search Team.