VST Nieuws

De grote hoeveelheid materiaal van het VST vraagt om slimme en gedegen opslag. Movianto is expert als het gaat om logistiek. Met een opslagcapaciteit van 22.000 pallets in de vestiging in Oss weten zij precies hoe je materiaal op de juiste wijze moet opslaan.
Afgelopen zaterdag heeft Movianto prachtige stellingen gedoneerd aan het VST waardoor we alle materialen in het magazijn veilig kunnen opslaan en nog snel kunnen inzetten ook!
Het geeft niet alleen de strakke en professionele uitstraling die het verdient maar draagt ook bij aan de snelle inzetbaarheid van het VST.

Movianto is een bijzonder bedrijf. Het heeft zich volledig gespecialiseerd in de ‘healthcare’.
Medicijnen, diagnostiek, hulpmiddelen. Die worden bij het bedrijf opgeslagen en vervolgens per order verpakt om naar meer dan tweehonderd klanten gestuurd te worden in binnen- en buitenland.
Momenteel zorgt Movianto voor de logistieke operatie van het coronavaccin voor Nederland. Ook de logistiek rondom de jaarlijkse griepprik wordt door Movianto uitgevoerd.

Michiel Heller is verantwoordelijk voor Movianto in Oss en is zelf Bosnië veteraan waar hij in 1994 onderdeel was van de UNPROFOR missie. Hij vertelt: “Toen mijn buddy Willem Ruiter vroeg of wij nog stellingmateriaal beschikbaar hadden voor het VST was het contact snel tot stand gekomen.

Movianto is onderdeel van de Walden groep, een frans familie bedrijf dat al sinds de jaren 50 in de healthcare logistiek zit. Corporate Social Responsibilty is een belangrijk thema binnen ons bedrijf. Deze donatie sluit daar dan ook prima op aan. Persoonlijk zou ik graag een steentje bijdragen aan het VST omdat ik vind dat het VST ongelooflijk belangrijk en zinvol werk doet maar door mijn drukke baan kan ik dat helaas niet combineren.

Eerder heeft Movianto al de buddy trial gesponsord en nu dragen we hiermee ook ons steentje bij.”
Het VST is erg dankbaar voor deze donatie van Movianto.

#samenvoorwaarts
#movianto
#VST