Algemene voorwaarden

Verzending van uw pakket

Zoals u weet wordt onze stichting voornamelijk ondersteunt door vrijwilligers, zo ook deze webwinkel. Wij proberen uw bestelling zo snel mogelijk af te handelen en te versturen. Wij nemen hier een gemiddelde voor van 4 werkdagen. Mocht een product uitverkocht zijn laat dan uw email achter in het vak onder het product. U ontvangt dan automatisch een bericht wanneer het product weer op voorraad is.

Is uw product niet goed?

Stuur het product dan terug, voeg er even een schrijven bij waarom u het product terug stuurt. Wilt u een andere maat, vul dat dan ook even in of stuur een email. In uw account ziet u uw bestel gegevens, deze kunt u hierbij vermelden zodat wij weten over welk product het gaat. De verzendkosten voor het terug sturen zijn voor eigen rekening.

Toch liever uw geld terug?

Dat kan, wij zijn wettelijk verplicht na de zichttermijn van 14 dagen uw geld te retourneren. Dit doen wij ook middels ideal, wij storten niet het verschuldigde bedrag op een andere rekening, maar op de rekening waar u ook mee heeft betaald toen u het product aanschafte. Het product moet ongedragen, niet beschadigd zijn en in dezelfde verpakking zitten als wanneer u het ontving.

Product niet ontvangen?

U ontvangt van ons een email als wij uw bestelling bij de vervoerder aanbieden. Als wij van de vervoerder een track & trace nummer ontvangen kunt u deze bij ons opvragen.

Het Veteranen Search Team wenst u veel plezier met uw aankoop.