Samen voorwaarts

Waarom het
VST steunen?

Het VST is een non-profit organisatie die afhankelijk is van sponsoring en donaties. Vanwege de achtergrond van de vrijwilligers wordt vaak gedacht dat het VST grotendeels gesubsidieerd wordt door defensie. Dat is echter onjuist. Het VST heeft uw steun hard nodig. Wij zijn dan ook enorm trots op alle particulieren, bedrijven en fondsen die ons, in welke vorm dan ook, ondersteunen. Dankzij uw steun kunnen wij voorwaarts gaan. Of u eenmalig of maandelijks een klein bedrag doneert, u draagt bij aan het thuis brengen van een vermist persoon.

Sponsor of donateur worden

Wij geloven in samen voorwaarts. Daarom maken wij u als donateur of sponsor graag onderdeel van het VST. Op jaarbasis organiseren wij diverse evenementen waar we u als particulier van harte uitnodigen om te zien hoe wij uw donatie besteden. Wilt u weten hoe u het VST kunt steunen? Bedrijven die ons ondersteunen bieden wij een lidmaatschap voor de businessclub. U ontvangt tweemaal per jaar een uitnodiging voor een netwerkbijeenkomst waar u samen met bedrijven uit uw sector geniet van een leuke middag.

Waarom het VST steunen

Uw steun is hard nodig

Waarom het VST steunen

Het VST groeit en helaas is het nodig. In 2023 is het VST 109x uitgerukt voor een zoekactie. Ieder jaar neemt het aantal inzetten toe. Dit is niet alleen te wijten aan het vertrouwen die de politie in het VST stelt maar ook aan het groeiende aantal vermissingen die om actie vragen. De redenen waarom mensen vermist raken zijn uiteenlopend. Een ongeval, misdrijf, verward, suicide of dementie. Met uw steun kunnen wij deze mensen thuisbrengen en de familie een verlossend antwoord geven.

Verantwoording

Hoofdlijnen van het beleidsplan

Verantwoording

De Stichting VST bestaat voor 85% uit (actief dienende) veteranen. 15% zijn vertegenwoordigers van overige geüniformeerde diensten. Naast de ervaring opgedaan in diverse crisisgebieden in de wereld ontwikkelt de stichting haar vrijwilligers door middel van training. Hierbij wordt gebruik gemaakt van externe trainers en interne kennisbronnen.

De financiële middelen komen uit sponsoring en donaties. De penningmeester houdt het overzicht over inkomsten en uitgaven en keurt daar waar nodig aan de hand van het beleidsplan aanvragen goed of af als deze in strijd zijn met het beleidsplan. 

Sponsor worden

Wil je ook sponsor
worden?

Liever direct contact? Maandag t/m Vrijdag van 08:00 tot 17:00, Zaterdag van 09:00 tot 15:00 zijn wij telefonisch bereikbaar.
RSIN/Fiscaal-nummer: 8582.01.823
BTW-nummer: NL858201823B01
KvK-nummer: 70227527
IBAN: NL 64 RABO 0325448744