Delissen Martens advocaten doneert tablets voor VST zoekteams

 

France-Sophie Bellekom en Carene van Vliet, Delissen Martens advocaten bezochten de stand van het VST net voor de start van Nationale Veteranendag om 4 Samsung Galaxy Tab Active 5 5G tablets te doneren.

 

De tablets worden ingezet bij de groepscommandanten van de zoekteams waardoor zij effectiever kunnen werken met het kaartsysteem en geschreven meldingen tussen de groepscommandant en commandopost beter weer te geven zijn. De tablets bieden de groepscommandant beter overzicht omtrent de voortgang wat de zoekactie ten goede komt.

 

Delissen Martens advocaten is een advocatenkantoor dat militairen, veteranen en militaire burgerambtenaren bijstaat in juridische kwesties. Het gaat bijvoorbeeld om schadevergoedingen voor getraumatiseerde veteranen, militaire strafzaken en andere procedures zoals ontslag en rechtspositie. Delissen Martens is gevestigd in Den Haag en heeft ongeveer 40 advocaten. Een team van 6 advocaten en ondersteuning behandelt de militaire zaken. Delissen Martens hecht waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en steunt niet alleen diverse goede doelen maar neemt ook zelf initiatief. 

 

Delissen Martens en al haar medewerkers, Bedankt!

Bedankt voor de steun aan het VST en jullie goede werk.